Grøn Rens 5 Ltr. Dunk

  • Fjerner/hæmmer mug, svamp og jordslag
  • Fjerner dårlig lugt
  • Anvendes på overflader af træ og beton
  • Eks. vis indkørsler, kælderrum, murværk, fliser, sokler, træværk og tage

Grøn Rens anvendes til rengøring af alle overflader der er dækket af grønne belægninger og som tåler vand. Produktet desinficerer og hæmmer/fjerner mug, svamp og jordslag på indkørsler, overflader af både træ og beton herunder kælderrum. Produktet anvendes hyppigt på murværk, fliser, sokler, træværk, tage m.v.


Sælges stykvis.

Se en demonstration af den i brug forneden:

Varenummer: 66945

Anvendelse: Påføring skal ske i tørvejr og gerne på fugtige overflader. Produktet påføres i lag på overfladen med børste, pensel, vandkande eller rygsprøjte. Virketiden for Grøn Rens afhænger af belægningens/ smudslagets art og tykkelse og den kan svinge fra 1 time til 2 døgn. Hvis det findes nødvendig kan der efterskylles med vand.

Dosering: Grøn Rens blandes med vand i forholdet 2 dl. til 10 liter vand. Rækker til ca. 50 m2. Produktet kan anvendes til at modvirke statisk elektricitet ved at påsprøjte/afvaske med en 1 % opløsning. Grøn Rens kan også fjerne dårlig lugt fra overflader eller emner, dette gøres med en 0,5 % opløsning. Desuden som desinfektion af overflader, instrumenter, inventar samt afvaskning af køle og fryserum (0,5 % opløsning).