Håndrens Extreme 4 Ltr. inkl. pumpe

Hand Cleaner Extreme er vores professionelle og højest ydende håndrens i Maco serien, der også består af sensitive og special.

Hand Cleaner Extreme er udviklet til fjernelse af extremt svær snavs, såsom 2-Komponent lim, lakker, maling, polyurethan, smørefedt, smøreolie, tjære, tusch m.m. og er baseret på højkvalitets dibasiske estere og naturlige valnøddeskaller.

Håndrens Extreme fås i denne 4L flaske med integreret dispenserpumpe, men også i en praktisk 300 ml flaske (varenr. 42110). For nemmere opbevaring af den store 4L dispenser, anbefales en vægholder: Vægholder til 4 Ltr. håndrens

Håndrens Sensitiv er produceret ifølge ISO 9001 og er dermatologisk testet.

  • Ekstremt effektiv
  • Ingen opløsningsmidler
  • Udtørrer ikke huden
  • Behagelig duft
  • Skånsom

Karton af 4 stk. men sælges også stykvis

Varenummer: 42114

Højtydende håndrensemiddel til fjernelse af meget genstridig snavs såsom 2-Komponent lim, lakker, maling, polyurethan, smørefedt, smøreolie, tjære, tusch m.m. Håndrens EXTREME er en ekstremt effektiv håndrens baseret på højkvalitets dibasiske estere og naturlige valnøddeskaller. Håndrens EXTREME fås i en praktisk 300 ml flaske og en 4L flaske med integreret dispenserpumpe. Håndrens EKSTREME er produceret ifølge ISO 9001 og er dermatologisk testet.