UNIL ESCA Compressor P 46 - 20L Fødevare kompressor olie

ESCA Compressor P 46 er en fuldsyntetisk højtydende smøremiddel til kompressorer, baseret på en blanding af poly-alfaolefiner (PAO). ESCA Compressor P 46 anvender den nyeste tilgængelige additivteknologi, der giver enestående modstandsdygtighed mod oxidation og termisk nedbrydning, og som kræves i centrifugal og olieoversvømmede skruekompressorer, anvendt i føde-, foder- og farmaceutiske industrier.

ESCA Compressor P 46 opfylder kravene i FDA 21 CFR 178.3570 og er H1-registreret for processer, hvor der kan forekomme uhensigtsmæssig fødevarekontakt. Alle ESCA H1-registrerede produkter er fremstillet i henhold til ISO 21.469: 2006, som understøtter producenternes HACCP- og GMP-programmer. ESCA H1-smøremidler indeholder ikke ingredienser af animalsk oprindelse eller genetisk modificerede produkter og er KOSHER og HALAL certificeret.

  • Fremragende oxidationsstabilitet
  • Fremragende termisk modstand
  • Gode vand separation og luftfrigivelses egenskaber
  • Høj slidbeskyttelse
  • Udvidede smøreintervaller
  • Reduceret strømforbrug
  • Ingen lakdannelse

Opfylder følgende specifikationer:
InS H1
FDA 21 CFR 178.3570
ISO 21.469: 2006
KOSHER
HALAL

Sælges stykvis

BEMÆRK PRISEN ER EXCL. OLIEAFGIFT

Varenummer: 02120524

ESCA Compressor P 46 er en fuldsyntetisk højtydende smøremiddel til kompressorer, baseret på en blanding af poly-alfaolefiner (PAO). ESCA Compressor P 46 anvender den nyeste tilgængelige additivteknologi, der giver enestående modstandsdygtighed mod oxidation og termisk nedbrydning, og som kræves i centrifugal og olieoversvømmede skruekompressorer, anvendt i føde-, foder- og farmaceutiske industrier. ESCA Compressor P 46 opfylder kravene i FDA 21 CFR 178.3570 og er H1-registreret for processer, hvor der kan forekomme uhensigtsmæssig fødevarekontakt. Alle ESCA H1-registrerede produkter er fremstillet i henhold til ISO 21.469: 2006, som understøtter producenternes HACCP- og GMP-programmer. ESCA H1-smøremidler indeholder ikke ingredienser af animalsk oprindelse eller genetisk modificerede produkter og er KOSHER og HALAL certificeret.